Haberler

Kaza yapan tır alev alev böyle yandı

Güncelleme:

Gümüşhane'nin İnkılap Köyü'nde kontrolden çıkarak dağa çarpan tır alev aldı. Sürücüsünün son anda aşağıya indiği araç küle döndü.

Kaza yapan tır alev alev böyle yandı

GÜMÜŞHANE - Gümüşhane'nin İnkılap Köyü'nde kontrolden çıkarak dağa çarpan tır alev aldı. Sürücüsünün son anda aşağıya indiği araç küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, İkisu-Şiran karayolunda Torul'dan Şiran istikametine ilerleyen Yavuz Papaker yönetimindeki 53 ABU 056 plakalı boş tır İnkılap köyü Yalınkavak köyü yol ayrımına yakın bir noktadaki Değirmenin Virajı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak dağ yamacına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle alev alan tırın sürücüsü hemen araçtan inerken birdenbire alev alan ve dumanların metrelerce yükseldiği tır alev alev yandı.

Yoldan geçen vatandaşların ve köylülerin çaresizce izlediği yangının etkisiyle tırın motor kısmı ve kasasının bir kısmı tamamen küle dönerken Torul Belediyesi İtfaiye ekipleri soğutma ve söndürme çalışması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title