Haberler

Kaza Sonrası Kavga

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı.2 kişinin yaralandığı kazada kamyonet ve otomobil sürücüsü yumruk yumruğa birbirine girdi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kazada kamyonet ve otomobil sürücüsü yumruk yumruğa birbirine girdi. Aynı kavşakta sabah saatlerinde de kamyon ile midibüs çarpıştı, bu kaza da ise 3 kişi yaralandı.

Çevreyolu Emet kavşağındaki ilk kaza saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Hasan Kurcan yönetimindeki 41 F 4943 plakalı otomobil ile Halil İbrahim Uçar'ın kullandığı 43 FU 843 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile orta refüje savrulan otomobilde bulunan Emine Kurcan ile Yasemin Kurcan yaralandı. 2 yaralı ambulansla Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Hasan Kurcan ve kamyonet sürücüsü Halil İbrahim Uçar yumruk yumruğa birbirine girdi. Sürücüleri olay yerine gelen polisler ayırdı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

AYNI KAVŞAKTA İKİNCİ KAZA

Aynı kavşakta sabah saat 07.00 sıralarında başka bir kaza meydana geldi. Ali Nazlı yönetimindeki 43 NA 078 plakalı kamyon ile Sabri Yüksek yönetimindeki 43 UZ 582 plakalı midibüs çarpıştı. Yan yatan minibüsün şoförü Sabri Yüksek ile aynı araçta bulunan Engin Çamlıbel ile kamyon sürücüsü Ali Nazlı hafif şekilde yaralandı. 3 yaralı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Kütahya Emet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title