Haberler

Kayseri'de Asayiş Uygulamalarında 76 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Kayseri polisinin son bir haftadaki asayiş uygulamalarında aralarında hükümlülerin de bulunduğu 76 kişi gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda 22 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Tutuklanan şüphelilerden ele geçirilen çalıntı araçlar ve malzemeler sahiplerine teslim edildi. Ayrıca kumar oynatılması için yer ve imkan sağlayan şüphelilere adli işlem yapıldı ve kumar oynayan şüphelilere idari ceza uygulandı.

Kayseri polisin son bir haftadaki asayiş uygulamalarında aralarında hükümlülerinde bulunduğu 76 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince 7-14 Nisan'da gerçekleştirilen çalışmalarda, 22 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Bu kapsamda gözaltına alınan 15 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Ele geçirilen 2 çalıntı araç ve 350 bin lira değerindeki malzeme sahiplerine teslim edildi.

İki iş yerinde kumar oynatılması için yer ve imkan sağlayan 2 şüpheliye adli işlem yapılan uygulamalarda, kumar oynadığı tespit edilen 9 şüpheliye de toplam 57 bin 825 lira idari ceza uygulandı.

Aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin de bulunduğu 76 şüpheli yakalandı, 26'sı tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Hırsızlık Gözaltı Suç Polis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title