Haberler

Kartepeli Çocuklar, Vm Medical Park'ta Sünnet Oluyor

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl kayıt yaptıran 145 çocuğun sünnet kesimleri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin sponsorluğunda başladı.

Kartepe Belediyesi tarafından Temmuz ayında yapılacak "9'uncu Sünnet Şöleni" hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, sünnet şöleni kapsamında başvuran miniklerin sünnetlerine başlandığını belirtti.

20 KİŞİLİK GRUPLAR

Yılmaz, "Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek olma adına düzenleyeceği sünnet şölenimizle ilgili hazırlıklar Ramazan ayında başladı. Kayıtlarını aldığımız çocuklarımız, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Hastanede gerçekleştirilen sünnetlerde verilen hizmet ve özverili çalışma için Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin, Başhekim Dr. Göksel Ensari, cerrahlarımız Prof. Dr. Melih Tugay, Yrd. Doç. Dr. Ali Sarıbacak, Op. Dr. Onur Serin, Op. Dr. Ferzat Zonüzi, Anestezi Uzmanları Dr. Volkan Kıvrak, Dr. Sema Öncül, Yrd. Doç. Dr. Elif Atar Gaygusuz ve ekibine çok teşekkür ederiz. Her gün 20 kişilik gruplar halinde Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz personeli tarafından çocuklar hastaneye götürülüyor. Önce muayeneden geçirilen miniklerimizin sünnet kesimleri ardından da kontrollerini tek tek sağlıyoruz" dedi.

145 ÇOCUĞUN ERKEKLİĞE İLK ADIMI

Sünnet çocuklarının ve ailelerinin mutlu günlerine ortak olduklarını söyleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Temmuz ayında düzenlenecek sünnet şöleni ile çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğuna ortak oluyoruz. Erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Sünnet çocuklarımızın ailelerine Allah'tan evlatlarının diğer mürvetlerini görmelerini temenni ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title