Haberler

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçının ardındanKardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını belirterek, şöyle konuştuZor bir maç olacağın bilinci içerisindeydik.

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçının ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını belirterek, şöyle konuştu

Zor bir maç olacağın bilinci içerisindeydik. Yediğimiz goller haricinde rakibimizin hiçbir pozisyonu yok. Bize yakışmadı. Kendi hesaplarına göre haklı olarak maçı bitirmeye oynadılar. Ama koşullar ne olursa olsun bu maçı kazanmalıydık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda kazanma adına tüm değişiklikleri de yaptık. Son saniyeye kadar uğraşmamıza rağmen galibiyet golünü atamadık. Çok üzgünüz. Yapacak çok fazla bir şey yok. Mücadelemize devam edeceğiz.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise, çok karakterli bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi

Bu gergin atmosferde 10 kişi oynamak çok kolay bir iş değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik devreye 2-0 önde girebilirdik.

Maçın seyircisiz oynanacakken, seyircili oynanmasına karar verildiğini söyleyen Temizkanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti

Kurullar bir karar verdiklerinde çok daha dikkatli olmak zorundalar. Bu olaylar artık stadın dışında kalsın. Biraz daha dikkat etmek zorundalar. Biz sadece saha içerisinde değil saha dışında da rakibimizle mücadele ettiğimiz gerçeği var. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Şu anda ne kadar isyan etsek de, konuşsak da bu konuşmanın ne kadar boş bir konuşma olduğunu biliyorum. Anlattıklarımızın hiç biri yerini bulmayacak."

Maçın sonunda sahaya inen taraftara tekme atan futbolcunuz Tom'a bir ceza verecek misiniz sorusuna ise Temizkanoğlu, "Bu olayları asla tasvip etmiyorum. Hiçbir taraftara böyle bir fiili müdahale etmeyi doğru bulmuyorum. Tabii ki oyuncumuz Tom'a bir şeyler yaptıracağız, bir uygulamamız olacak. Bu kadar basit değil şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ogün Temizkanoğlu Yücel İldiz Elazığspor Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title