Haberler

Kağıthane'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Levent Büyükdere Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önündeki kamyonete arkadan çarptı.

Levent Büyükdere Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önündeki kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet bariyerlere çarparak devrilirken, kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza Kağıthane, Levent Büyükdere Caddesi'nde  saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sarıyer istikametine seyir halinde olan Yiğit İncücük yönetimindeki 20 R 7569 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak seyir halindeki Hüseyin Güzeldağlar yönetimindeki 34 LR 2527 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet bariyerlere çarparak devrildi. Kaza nedeniyle Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde trafik tek şeritten sağlandı. Kazada otomobil sürücüsü Yiğit İncücük yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve ambulans sevk edildi.

YARALI SÜRÜCÜNÜN ANNESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Öte yandan kazayı haber alan yaralı sürücünün annesi kaza yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Sürücü İncücük ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya neden olan otomobilin içindeki alkol şişeleri ise dikkat çekti. Kazaya karışan  araçların çekiciyle götürülmesinin ardından trafik yeniden normale döndü.

Görüntü dökümü:

-------------------

Kaza yeri

Kazaya karışan araçlar

Ambulans içindeki yaralı

Yaralı kişinin annesinin feryatları

Röportajlar

Polis ekipleri

Otomobilin içindeki alkol şişeleri

Oluşan trafik

Araçların kaldırılması

Genel ve detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükdere Caddesi Kağıthane Sarıyer Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title