Haberler

Kafa Kesen IŞİD Militanı Tıp Öğrencisi Çıktı

Güncelleme:

IŞİD'in yayınladığı son videoya dünya çapında kınama yağarken, Suriyeli askerlerin başını keserken görülenlerden biri de İngiltere vatandaşı bir tıp öğrencisi çıktı.

IŞİD'in yayınladığı son videoda Suriyeli askerlerin başını kesen 16 militandan birinin İngiltere vatandaşı bir tıp öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

20 yaşındaki Nasser Muthana'nın babası, İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirtip, "Tam emin değilim ama oğluma benziyor. İnsanları öldürdüğü için Allah'tan korksun. İnsanları öldürüp sonra Allah'ın huzuruna nasıl çıkacak?" diye sordu.

BABA AFFETMEYECEK

Tıp öğrencisinin babası, oğlunu affedip affetmeyeceğine dair soruya da "Hayır, akıl hastası olması lazım ya da başka bir sorun var" dedi.

Muthana daha önce Temmuz ayında yayınlanan IŞİD'in 'propaganda videosu'nda da görülmüştü.

17 YAŞINDAKİ KARDEŞİYLE SURİYE'YE GİTMİŞTİ

17 yaşındaki kardeşi Aseel ile birlikte Suriye'ye giden Muthana, Suriye'de öğrendiklerini dönüşte İngiltere'ye karşı kullanma tehdidinde bulunmuştu.

IŞİD'in Amerikan yardım çalışanı Peter Kassig'i öldürdüğünü ilan ettiği videoda 16 IŞİD üyesi, Suriyeli askerlerin kafasını keserken görülüyor. IŞİD üyelerinden 'Cihatçı John' lakaplı militan ise ABD Başkanı Barack Obama'ya mesaj verip, ABD yönetiminden Irak ve Suriye'ye kara gücü göndermesini istiyor.

Kaynak: Reuters, Daily Mail

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Daily Mail Suriye Dünya Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (47)

Can:

Sizofren Ruh Hastalari

27
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

bu insan görünümlü yaratıklarla aynı gezegende yaşıyor olmaktan utanç duyuyorum

20
3
yanıtYanıtla
imrali:

bende kürtlerin kötü taraflarindan mesela pkk terörist örgütü vb ve onlara yardim edenlerden. :-)))

yanıt0
yanıt1
Mardinli-kürt:

ALLAH belanizi versin inshallah. Siz müslümanlarin tirnagina kurban olun. Cesur kürt halki size ders vercegini iyi bilir. Avrupada yillardir kafir gibi yasayip sonra baskalarin torpagina gelip ''cihad'' diye müslümanlarin kafasini kesin. . . . ALLAH BELANIZI VERSIN.

19
3
yanıtYanıtla
YurtSeverMobil-ANDROID:

kürdistanınız kobani de, gidene kapı kapalı ne de güle güle denir bu topraktan. Gidecekseniz gidin güneşin var olduğu yerde olun geri de gelmeyin.

12
9
yanıtYanıtla
doğru yorum:

gözlere dikkat bunlar uyuşturulmuş

13
4
yanıtYanıtla
Tek Care Islam:

Ne uyusturlması! Gozler iman askiyla yaniyor! Asıl senini gibi murterdler uyusturulms!

yanıt1
yanıt5
Şervan cekdar Mobil-IOS:

Allahım allahım bu nasıl vahşet bu nasıl müslüman bunu kım yazdı kım dedı insanları kesmek hangı alemde hangı varlık bunu ılan etmış yarabbı yeter artık bu zulum dünya bunamı seyırcı olacak

15
2
yanıtYanıtla
emree:

bugün ırakta türkmen kardeşlerimizi kürt kardeşlerimiz koruyorsa diyecek pek bişeyin kalmıyor faşist kardeşim.

14
3
yanıtYanıtla
türk:

kürtler bizim her zaman düşmanımızdır saçmalama

yanıt1
yanıt2
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title