Haberler

İzmit'te 400 ton balçık çamur toplandı

KOCAELİ (İHA) – İzmit'te yoğun yağış sonrası su baskınları olan alanlarda belediye ekiplerince yapılan çalışmalarda 400 ton balçık çamur temizlendi.

KOCAELİ (İHA) – İzmit'te yoğun yağış sonrası su baskınları olan alanlarda belediye ekiplerince yapılan çalışmalarda 400 ton balçık çamur temizlendi.

Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan yoğun yağış sonrasında Kuzey Marmara Otoyolu'nun devam eden inşaatından kaynaklı İzmit Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde toprak kayması yaşanarak oluşan çamur nedeniyle bölge sakinlerinin evleri zarar gördü. Aynı şekilde Gündoğdu Mahallesi'ndeki ağaçlandırma alanında da toprak kayması nedeniyle vatandaşlar mağdur olmuş, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüne bağlı ekipler de yaşanan olayının hemen ardından seferber oldu. Bölgedeki olumsuzluğa müdahale eden ekipler, bölgeden şimdiye kadar 400 ton balcık çamuru temizledi. Bölgede temizlik çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Gündoğdu ve Tepeköy Mahallelerinde vatandaşların aynı sorunları yaşamaması için önlem alan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler teyakkuza geçti. Ekipler, bugün de bölgede yoğun yağışa bağlı oluşan toprak kaymasına müdahale ederek 8 iş makinesi ve 15 personelle alanda çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin şehir genelinde de olası bir mağduriyetin önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldıkları öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu Tepeköy Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title