Haberler

İzmirli Merhum Gazeteci Süleyman Alasya Unutulmadı

İZMİR'de 3 yıl önce ani bir şekilde hayatını kaybeden gazeteci Süleyman Alasya, çocukluğunun geçtiği Alsancak'ın Kahramanlar Mahallesi'ndeki isminin verildiği parkta sevenleri tarafından anıldı.

İZMİR'de 3 yıl önce ani bir şekilde hayatını kaybeden gazeteci Süleyman Alasya, çocukluğunun geçtiği Alsancak'ın Kahramanlar Mahallesi'ndeki isminin verildiği parkta sevenleri tarafından anıldı.

Altay Sosyal Dayanışma Derneği'nin (ASDD) organize ettiği anma gününe Alasya'nın eşi Aysun Alasya ve oğlu Arda Alasya'nın yanı sıra Altay'ın eski başkanlarından Mehmet Erdoğan, Niyazi Konuşmaz, Melih Tunç Tandoğan, ASDD Başkanı Aybars Akoğlu, Altaylı eski yöneticiler ve Süleyman Alasya'nın meslektaşları katıldı. Sevenleri, Alasya'nın gazetecilik yaşamı ve sosyal hayatında örnek bir insan olduğunu anlatarak kendisiyle yaşadıkları anıları paylaştı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Süleyman Alasya hayrına lokma da döküldü.

İzmir'de doğan Süleyman Alasya, mesleğe 1983 yılında Hürriyet Gazetesi spor servisinde başladı. 2001 yılına kadar Hürriyet Gazetesi'nde spor muhabiri ve köşe yazarı olarak görev yapan Alasya, daha sonra Yeni Asır, Haber Ekspres ve Yenigün gazetelerinde görev aldı. SKY TV ve Kanal 35'te futbol programları yaptı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olan Alasya, son olarak 9 Eylül Gazetesi'nde spor köşe yazarlığı yapıyordu. Alasya, ayrıca Kanal 35 televizyonunda da 'Futbol Yorum' programını hazırlayıp sunuyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Alasya, 23 Mayıs 2014'te geçirdiği ani kalp krizi sonucu 62 yaşında hayata veda etti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title