Haberler

İzmir Egeli Masterler'dan Kanser Hastalarına Destek

Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Futbol Takımı, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) turnuvaya katılacak.

Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Futbol Takımı, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) turnuvaya katılacak. Gazimagusa'nın Akova Eray Vudalı Stadı'nda oynanacak maçlar 2-4 mart tarihlerinde yapılacak. Türkiye'den Ege Üniversitesi Çalışanları ve Adıyaman Mas Der takımları, yavru vatandan Yıldırım ve Maraş Masterleri ile mücadele edecek. İskele Belediyesi'nin de destek vereceği turnuvaya, sponsor kuruluşların yapacağı maddi bağışlar KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne aktarılarak ihtiyaç sahiplerinin tedavisinde kullanılacak.Daha önce yurt içi ve dışında birçok turnuvalara katıldıklarını belirten EÜ Çalışanları Masterler Derneği Başkanı Ahmet Gök, bu kez farklı bir amaç için yola çıktıklarını söyledi. Ahmet Gök, Gazimagusa'daki dörtlü turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 40 yaşından sonra spora gönül verenler olarak hem ülkemizde hemde KKTC'deki yaşıtlarımızla spor yaparak insanlara örnek olacağımızı düşünüyorum. Bizi davet eden Kıbrıslı kardeşlerimize ve toplumsal çabalara destek veren üniversitemiz rektörü sayın Kenan Budak'a dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ege Üniversitesi Türkiye Akova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title