Haberler

İzmir'de Yaşlı Kadın Cinayetinde Sır Perdesi Aralandı

İzmir'in Urla İlçesinde Bir Hafta Önce Cami Tuvaletinde Yüzüne Atılan Kezzapla Ağır Yaralanan Gülten Fil (70) Hayatını Kaybetti. 2 Milyon YTL'lik Gayrimenkulu ve Çeşitli Bankalarda 1.5 Milyon YTL Parası Bulunan Gülten Fil'in Kiracısı Olan Mesut Gökçe'yi Evlat Edinmek İçin Mahkemeye Başvurduktan Sonra Yeğenleri Tarafından Tehdit Edildiği İddia Edildi.

İzmir'in Urla ilçesinde bir hafta önce cami tuvaletinde yüzüne atılan kezzapla ağır yaralanan Gülten Fil (70) hayatını kaybetti. 2 milyon YTL'lik gayrimenkulu ve çeşitli bankalarda 1.5 milyon YTL parası bulunan Gülten Fil'in kiracısı olan Mesut Gökçe'yi evlat edinmek için mahkemeye başvurduktan sonra yeğenleri tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Gökçe, ve yeğenler zanlı olarak gözaltına alındı, ancak daha sonra serbest bırakıldı. Savcılık tarafından serbest bırakılan Gökçe'nin bir yakını, polise giderek verdiği ifadede, cinayeti Mesut Gökçe ile eşinin işlediğini, olaydan sonra her ikisinin de cinayeti kendisine anlattığını söyledi. Yeniden gözaltına alınan Mesut Gökçe ve eşi Arzu Gökçe, cinayeti, yaşlı kadını bakıma muhtaç hale getirip, servetine konmak için işlediklerini itiraf etti. Geçtiğimiz hafta pazar gecesi evlatlık edinmek için mahkemeye başvurduğu kiracısı Mesut Gökçe'yle alışverişe çıkan Gülten Fil, tuvalete gitmek için Çarşı Camii'ne gitti. Yaşlı kadın tuvalete girdikten kısa bir süre, yan kabindeki Mesut Gökçe ve eşi Arzu Gökçe, Fil'in yüzüne kimyasal bir madde attı. Mesut Gökçe, acı içinde kıvranan Gülten Fil'i hemen Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki müdahalenin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen Fil, bir hafta süren yaşam savaşını, yakıcı maddenin yol açtığı solunum yetmezliği nedeniyle kaybetti.

Zanlı karı koca, sorgulamalarında Fil'in yüzüne asit döktüklerini, bakıma muhtaç hale gelmesini planladıkları yaşlı kadının mallarına el koymayı düşündüklerini anlattı. Zanlı Gökçe çiftinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilecekleri bildirildi.

(YKR-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title