Haberler

İstanbul: Polonyalı 2 Keşişin Papa'yı Görme Çabası Şaşırttı

Polonya'dan İstanbul'a Papa'yı Görmek İçin Gelen 2 Keşiş, Sultanahmet Meydanı'nda Urban Giyerek Gezince İlginç Görüntüler Oluşturdu. Türkiye'ye Barış ve Dostluk Getirdiklerini Söyleyen Keşişler, Papa'yı Görmeyi Çok İstediklerini Dile Getirdi.

Polonya'dan İstanbul'a Papa'yı görmek için gelen 2 keşiş, Sultanahmet Meydanı'nda urban giyerek gezince ilginç görüntüler oluşturdu. Türkiye'ye barış ve dostluk getirdiklerini söyleyen keşişler, Papa'yı görmeyi çok istediklerini dile getirdi.

Papa 16. Benedict İstanbul ziyaretini gerçekleştirirken, Sultanahmet Meydanı'nda urban giyerek gezdikleri gözlenen Polonyalı 2 keşiş, ilginç görüntüler oluşturdu. St. Jacob-t Kilisesi'nden geldikleri öğrenilen 31 yaşındaki Pawet Zielinski ile Barbara-S Perish Kilisesi'nden gelen 27 yaşındaki Stawomir Marczok isimli keşişler, ellerindeki haç ve çarmıha gerilmiş İsa biblolarıyla, Papa'yı görmek istediklerini belirtti. Dünya barışı için Polonya'dan İstanbul'a bazen bisikletle bazen de yürüyerek geldiklerini belirten keşişler, meraklı bir şekilde kendilerini izleyen vatandaşlara Papa'ya nasıl ulaşabileceklerini sordu.

Polislerin de dikkatinden kaçmayan Marczok ve Zielinski, "Papa tektir. Müslümanlar, Katolikler, Ortodokslar hepsi barış içinde yaşasın. Herkesin tanrısı tek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title