Haberler

İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi Dünya Yetimler Günü'nde çocuklara hediyeler verdi

Güncelleme:

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin düzenlediği iftar programında, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla çocuklara hediyeler verildi. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın belirlediği bu özel günde, İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi tarafından Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri'nde iftar programı düzenlendi. Programa, yetim çocuklar, yakınları, TDV İstanbul Şube Yöneticisi ve müftü yardımcıları katıldı.

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

İslam İşbirliği Teşkilatının 2013'te ramazanın 15. gününü "Dünya Yetimler Günü" olarak belirlemesinin ardından, üye ülkelerde yetimlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu kapsamda, İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesince, Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri'nde iftar programı düzenlendi.

İstanbul Müftüsü ve TDV İstanbul Şube Başkanı Safi Arpaguş, katılımcılara ve hayırseverlere teşekkür etti.

Programa, yetim çocuklar ve yakınlarının yanı sıra TDV İstanbul Şube Yöneticisi Mehmet Fatih Sönmez, müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

Programda, yaklaşık 2 bin yetim çocuğa çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Belediyesi İstanbul Dünya İftar Müftü Etkinlikler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title