Haberler

İstanbul: İtalyan Konsolosluğu Önünde Havaya Ateş Açılması

Papa 16. Benedickt'in Türkiye Ziyaretini Protesto Etmek Amacıyla İtalyan Konsolosluğu Önünde Havaya Ateş Açılması Olayı ile İlgili Yürütülen Soruşturma Kapsamında Gözaltına Alınan 2 Kişi Serbest Bırakıldı.

Papa 16. Benedickt'in Türkiye ziyaretini protesto etmek amacıyla İtalyan Konsolosluğu önünde havaya ateş açılması olayı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan M.G. ve İ.H.B., öğle saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Adliyedeki sağlık konrolünün ardından savcılığa ifade veren zanlılar serbest bırakıldı.

Daha önce yürütülen soruşturma kapsamında konsolosluk önünde havaya ateş eden İbrahim Ak ve 06 Kasım 2006 tarihinde kendisine silah temin edip sahte kimlik düzenlediği iddia edilen Muhittin Işık 14 Kasım 2006'da tutuklanmış, konuyla ilgili gözaltına alınan A.K. ise serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title