Haberler

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, İhlas Koleji'nin Dahi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Yapmış oldukları fitalat araştırması ile dikkatleri üzerlerine çeken Özel İhlas Fen Lisesi öğrencileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ın konuğu oldu.

Yapmış oldukları fitalat araştırması ile dikkatleri üzerlerine çeken Özel İhlas Fen Lisesi öğrencileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın konuğu oldu.

Yıldız'ın makamında kabul ettiği öğrencilere, İhlas Koleji Genel Müdürü Hami Koç ve İhlas Koleji Öğretmenlerinden Meryem Özgan'da eşlik etti.

Yapılan görüşmede öğrenciler, yapmış oldukları çalışma hakkında Yıldız'a çeşitli bilgiler verdi. Gerçekleşen araştırmalar sonucunda özellikle serum ambalajlarında yasal sınırı aşan miktarlarda fitalata rastladıklarını ifade eden öğrenciler bu çalışmayı geliştirerek alternatif bir ürün ortaya çıkardıklarını söylediler.

Öğrencilerinin ardından konuşan Meryem Özgan hazırlanan çalışmanın Türkiye'de ve yurt dışında önemli yarışmalara katıldığını dereceler elde ettiğini belirtti. Öğrencilerin özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Özgan, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi'nin değerli isimlerinden de katkı aldıklarını vurguladı.

YILDIZ: "SİZİN BAŞARILARINIZ BİZİ GURURLANDIRIYOR"

Öğrencilerle birlikte olmaktan oldukça mutlu olduğunu söyleyen Yıldız, böylesine kıymetli bir çalışmanın ortaya çıkmasında emeği olan öğrencilere ve öğretmenleri Meryem Özgan'a teşekkür etti.

Çalışmayla ilgili haberleri gazetelerde gördükten sonra gençlerle tanışmak istediğini söyleyen Yıldız, İhlas Koleji armasının bu işin içinde olmasının da normal olduğunu belirtti.

Her zaman üreten gençlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Yıldız, alınan dereceleri ve başarıları duydukça gurur duyduğunu söyledi.

Keyifli geçen görüşmenin ardından Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek onlara hediyeler verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muammer Yıldız İhlas Koleji İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title