Haberler

İstanbul'da 7 yeni deniz hattı bugün seferlerine başladı! 350 kişilik deniz otobüsünden sadece 2 yolcu çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da trafik sorununa çare olması için 7 yeni deniz hattı bugün seferlerine başladı. Avcılar-Kadıköy hattında ilk sefer gerçekleştirilirken, dikkat çeken görüntüler kaydedildi. Avcılar'da iskeleye yanaşan 350 kişilik deniz otobüsünden sadece 2 kişi indi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan kararın ardından mega kentte 7 yeni deniz hattı bugün seferlere başladı. Marmara Denizi, İstanbul Boğazı ve Haliç'te kıyıya paralel yeni deniz hatları ilk yolcularını aldı.

İstanbul'a 7 yeni deniz hattı - 350 kişilik deniz otobüsünden sadece 2 yolcu çıktı

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Buna göre Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Sütlüce-Eyüp hattında 11,50 lira, Avcılar-Bakırköy- Kadıköy hattında 28,74 lira, Avcılar-Bostancı hattında 31,85 lira, Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada hattında 21,90 lira, Çengelköy-Kabataş hattında 9,47 lira, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüp hattında 11,50 lira, Bostancı-Caddebostan-Moda-Kadıköy-Kabataş hattında 11,50 liraya yolculuk yapabilecek.

İstanbul'a 7 yeni deniz hattı - 350 kişilik deniz otobüsünden sadece 2 yolcu çıktı

350 KİŞİLİK DENİZİ OTOBÜSÜNDEN 2 YOLCU İNDİ

Kadıköy'den yola çıkan 350 kişi kapasiteli deniz otobüsü bugün saat 11.00 sıralarında Avcılar iskelesine yanaştı. Deniz otobüsünden sadece 2 kişinin inmesi dikkatlerden kaçmadı. Daha önce Marmaray kullandığını söyleyen üniversite öğrencisi Nisa Nurdur, artık 50 dakika içerisinde Avcılar'a geldiğini belirterek, "Sanırım yeterince kimsenin haberi yok. Bu seferlerin devamını istiyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a 7 yeni deniz hattı - 350 kişilik deniz otobüsünden sadece 2 yolcu çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kadıköy Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Sanane Adımdan :

aah imamoğlu ah başarısızlığına başarısızlık ekliyor abi yıl olmuş 2023 deniz otobüsü mü kaldı önce metrobusleri otobüsleri düzeltin trafiğe çözüm bulun sonra yeni yollara gidersin

33
81
yanıtYanıtla
Mücahit Cihat TAŞKALE:

Dünyanın her yerinde deniz otobüsü seferleri yaygın iken 2022 yılı Türkiyesinin metropolü dünya kenti İstanbul un iç denizi her yeri kıyı iken deniz otobüsünü köprü niyetine kullanılıyor ise Bi problem var demektir.

yanıt8
yanıt3
Ozan GÜLER:

Istanbulun gelmis geçmiş en kıymetli başkanı deniz otobüsünü avcılara kazandırdığınız için teşekkürler. Size laf atanlar öncelikle sizden önce görevden olanlarin neden bu zamana kadar böyle bir şeyi akıl etmediğini düşünseler iyi olur.

56
27
yanıtYanıtla
konta kinte:

Guya millet aç işte. Herkesin artık kendi arabası var. Deniz otobüsünü niye kullansın. O deniz otobüslerine para vermeden önce bir araştirma yapar insan. Hahaha imam bayildi.

19
41
yanıtYanıtla
Fikret BAHÇE:

HİÇ KİMSENİN VARLIĞINI BİLMEDİĞİ TANITIMI YAPILMAYAN SEFERLERİN 2 YOLCU BULMASI GAYET İYİ BURADA İBB NİN ORGANİZASYONUNUN EKSİKLİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR SEFER DÜZENLEYECEKSİN, DÜZENLEDİĞİN SEFERLERİN TANITIMINI HALKA HABERDAR EDİLMEMESİ BÜYÜK EKSİKLİK

30
12
yanıtYanıtla
Fakır:

zamanla dolacak herkesin haberi yok

20
1
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Enseyi karartmayalım ilk gündem

14
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Chp'li İmamoğlu belediyeciliği plan yok hesap yok mantık yok artık şaşırmıyoruz seçenler utansın.

1
12
yanıtYanıtla
Şükrü:

Metroda ilk acıldıgında bomboştu sımdı tıklım tıklım , mıllet sonradan kullanıyor .

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title