Haberler

İşçiler Milas'ta Toplandı

Milas ve Yatağan’daki termik santrallerle kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı Maden-İş ve Tes-İş sendikaları tarafından düzenlenen Özelleştirmeye Karşı Emek ve Bağımsızlık Mitingi'ne binlerce kişi katıldı.

Milas ve Yatağan'daki termik santrallerle kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı Maden-İş ve Tes-İş sendikaları tarafından düzenlenen Özelleştirmeye Karşı Emek ve Bağımsızlık Mitingi'ne binlerce kişi katıldı. Saat 12'de Milas Şehir Stadyumu'nda toplanan işçiler daha sonra Atapark'a giderek Özelleştirmeye Karşı Emek ve Bağımsızlık Mitingi'ni başlattı.

CHP, MHP, DYP, İP gibi siyasi partilerin yanı sıra onlarca sivil toplum kuruluşunun da desteklediği mitinge Muğla dışından, Manisa, İzmir, Uşak, Afyon ve Denizli gibi bir çok ilden destek geldi. Maden- İş Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin; "Halkın desteği ile haklı, meşru ve demokratik direnişimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Emeğimiz, yarınlarımız ve ülkemiz için Özelleştirmeye Karşı Emek ve Bağımsızlık Mitingine destek veren tüm emekçilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Miting, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yatağan Tes İş Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title