Haberler

Irmakta Cesedi Bulunan Serdar Saraç Toprağa Verildi

Çaycuma'daki köprü faciasının ardından dün cesedine ulaşılan Serdar Saraç, bugün köyünde gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Çaycuma'daki köprü faciasının ardından dün cesedine ulaşılan Serdar Saraç, bugün köyünde gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Çaycuma ilçesinde köprünün çökmesi sonucu 15 kişi kaybolmuş, faciadan 43 saat sonra Meryem Başören'in cesedine ulaşılmıştı. Dün akşam saatlerinde de Başören'le aynı köyde ikamet eden Serdar Saraç'ın cesedi bulunmuştu. Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Serdar Saraç'ın cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından bu sabah saat 09.30 sıralarında hastaneden alınarak köyüne götürüldü. Evinin önüne getirilen Serdar Saraç için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Daha sonra Başören Mahallesi Camii'nin avlusuna getirilen Saraç'ın saat 10.50 sıralarında kılınan cenaze namazına; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, faciada babası ve yeğeni kaybolan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile çok sayıda yakını ve köylüler katıldı. Başkan Gülşen, mahalle mezarlığında toprağa verilen evli, 2 çocuk babası Saraç'ın eşine sarılıp gözyaşı döktü. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mithat Gülşen Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title