Haberler

"İnsana Yatırım Yapan Kurum"

Güncelleme:

Ceva lojistik 3. İşveren farkındalık ödülü'ne layık görüldü.

"İnsana yatırım yapan kurum" yaklaşımı ile hareket eden CEVA Lojistik, Türkiye'nin İlk Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Portalı "Engelsiz Kariyer" tarafından düzenlenen ödül töreninde "Engelsiz Kariyer İşveren Farkındalık Ödülü"ne layık görüldü.

Türkiye'nin İlk Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Portalı Engelsiz Kariyer'in ev sahipliğinde, Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen İşveren Farkındalık Ödül töreni, 15 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirildi.

17. İnsan Kaynakları Zirvesi ve Fuarı kapsamında, Profesyonel yaklaşımı, duyarlılık ve farkındalık örneği sergilemesi ile de farklılaşan CEVA Türkiye, değer bulunduğu 3. İşveren Farkındalık Ödülü ile çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha belgelemiş oldu.

Şirketlerin, engelli adaylara, seçme ve yerleştirme sürecinde doğru pozisyonlarda görev vermesi ve engelli çalışanların işverenlerinden memnuniyetlerinin değerlendirildiği projenin ödül töreninde, 3. İşveren Farkındalık Ödülü'nü CEVA Türkiye adına, Bilgi Teknolojileri Direktörü ve CEVA Engelliler Çalışma Grubu üyesi Nafi Yetkin aldı.

Konuşmasında, engelli adaylara seçme ve yerleştirme sürecinde diğer çalışanlardan ayırım gözetmeksizin fırsat eşitliği sunduklarını belirten CEVA Türkiye Bilgi Teknolojileri Direktörü Nafi Yetkin "İş arayan engelli arkadaşlarımızın, işe yerleştirme süreçlerinde neler hissettiklerini ve düşündüklerini göz önünde bulundurarak, olumlu ya da olumsuz değerlendirmelerimizi en adil şekilde gerçekleştiriyoruz ve kariyer planlamalarında onlara mümkün olduğunca destek oluyoruz" dedi. Yetkin ayrıca, "CEVA olarak çalışanlarımızın memnuniyetini en üst seviyede tutmak için sürekli yeni çalışmalar ve uygulamalar başlatıyoruz. Bizim için en değerli iş ortağımız olan çalışanlarımızın ilk işe başladıkları günden itibaren onların yanında olduğumuzu her zaman hissettiriyor, başarılarını takdir ediyoruz.

Bugüne kadar insan kaynakları politikamızla birçok ödül aldık. İnsana yatırım yapan şirket olma misyonuyla yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title