Haberler

İngiltere'yi Sarsan Patlamada 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

İngiltere'nin Leicester şehrindeki binada meydana gelen patlamanın bilançosu bugün ortaya çıktı. Patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

İngiltere'nin Leicerster kentinden meydana gelen patlamada dört kişi öldü ve biri ağır yaralı olmak üzere dört kişi yaralandı.

BAŞKOMİSER: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Leicestershire Polisi Pazar günü saat yerel saatle 19.00'da Hinckley Road'da meydana gelen patlamanın ardından meydanı kapatırken, polis meydana gelen patlamadan birden fazla kişinin sorumlu olduğu savının üzerinde durduğunu açıkladı.

Kurtarma çalışmaları devam ederken Başkomiser Shane O'Neill, patlamanın terör saldırısı olduğunu düşünmediklerini söyledi.

PATLAMANIN ARDINDAN YANGIN ÇIKTI

Leicester kentinde Hinckley Road'da bulunan bir binada yerel saatle 19.00'da patlama meydana geldi. Leicester polis yetkililerinin açıklamalarına göre, patlamanın ardından binada yangın çıktı ve çok sayıda acil yardım ekibi olay yerine sevk edildi.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Binada ve çevresinde maddi hasar da meydana geldi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İKİ CADDE ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Olay yerine çıkan Carlisle ve Hinckley caddelerinin bir kısmı güvenlik önlemleri kapsamında polis kordonuna alınarak, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Binadaki arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

"KORKUNÇ BİR OLAY, POLİS İLE TEMAS HALİNDEYİM"

Leicester Batı Bölgesi Milletvekili Liz Kendall, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Korkunç bir olay. Polis ile temas halindeyim. Acil yardım ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor" dedi.

"BÜYÜK BİR PATLAMA OLDU, ÇEVREDEKİ EVLER SALLANDI"

Olayın gerçekleştiği yerin yakınında oturan görgü tanığı Kat Pattinson da, "Büyük bir patlama oldu. Çevredeki evler sallandı. Eğer yangın olmasaydı bunun bir deprem olduğunu düşünürdüm. Buna inanamadım" dedi.

PATLAMANIN NEDENİYLE İLGİLİ HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, patlamanın neden kaynaklandığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Tasarruf Genelgesi Detayları: Hangi Kuruma Kaç Araç Tahsis Edilecek? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title