Haberler

İha Ekibi Kazan Vadisine Girdi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sürdürülen operasyonlarda 1 üsteğmenin hayatını kaybettiği, 4 askerin yaralandığı bölge İHA ekibi tarafından görüntüledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sürdürülen operasyonlarda 1 üsteğmenin hayatını kaybettiği, 4 askerin yaralandığı bölge İHA ekibi tarafından görüntüledi.

Çukurca ilçesi Kazan Vadisi bölgesinde bulunan Kavuşak köyü yakınlarında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada 1 üsteğmen şehit olurken, 4 asker ise yaralanmıştı. Ayrıca, Işıklı köyü karakolunda atıldığı iddia edilen obüs toplarının Kazan köyüne isabet etmesi sonucu evlerinin önünde bulunan Azize Çetin (40) ve Keziya Çetinkaya (42) isimli kadınlar, şarapnel parçaları yüzünden yaralanmıştı. Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Azize Çetin hayatını kaybederken, Keziya Çetinkaya ise tedavi altına alınmıştı.

İHA ekibinin bölgede çektiği görüntülerde, köyün içinde patlamış ve patlamamış çok sayıda obüs top mermisinin olduğu görülürken, çevredeki kan izleri dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca askerlerin halen hakim tepelerde bulunduğu görüldü.

Öte yandan, Hakkari Devlet Hastanesine getirilirken yolda hayatını kaybeden Azize Çetin'in cenazesinin ise, otopsi için Van'a gönderildiği bildirildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kazan Vadisi Çetinkaya Hakkari Çukurca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
title