Haberler

İçmesuyundaki Eksikler Hızla Gideriliyor

Güncelleme:

HATSU, diğer ilçelerde olduğu gibi Altınözü genelinde de içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Genel Müdürlük, daha temiz bir içmesuyu sağlama çalışmaları kapsamında Altınözü ilçesine bağlı Yunushan Mahallesi'nde içmesuyu altyapısı olmayan noktalarda çalışmaların yapıldığını bildirerek, bu çerçevede mahalleye 63'lük borularla 700 metre yeni içmesuyu şebekesinin çekildiğini bildirdi.

Şebeke döşeme çalışmalarının bitmesinin ardından 6 eve yeni abone bağlantısının verildiğini açıklayan Genel Müdürlük, kayıp-kaçak oranlarını minimum seviyeye çekme, enerji tasarrfunu sağlama ve bakım-onarım masraflarını azaltma adına şebeke yenileme çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

HATSU, Yayladağı, Samandağ, Belen ilçelerinin yanı sıra Altınözü'nde de hayata geçen "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde yapılan içmesuyu şebekesi yenileme çalışmaları sayesinde Altınözülülerin kirli ve paslı borulara veda ettiğinin altını çizdi.

Muhtar ve vatandaşlardan gelen talepleri göz önünde bulundurarak içmesuyu projelerinin hazırlandığını ve hayata geçtiğini belirten İdare, yürütülen çalışmada 2 kırıcı, 2 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altınözü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title