Haberler

Huzurevindeki Anneler Unutulmadı

Çankırı'da, Belediye tarafından huzurevindeki anneler için özel Anneler Günü programı düzenlendi.

Çankırı'da, Belediye tarafından huzurevindeki anneler için özel Anneler Günü programı düzenlendi.

Belediye bünyesinde oluşturulan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi tarafından koordine edilen program, İsmail Özdemir Huzurevi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de katıldığı program, Hafız Osman Uslu tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Salavatlar eşliğinde açılan Hz. Muhammed'in Sakal-ı Şerif'i, yaşlı kadınlara duygusal anlar yaşattı.

Daha sonra, yaptırılan özel yaş pasta, huzurevinde kalan yaşlılar tarafından kesilerek görevlilerce kendilerine ikram edildi. Ney dinletisi ile huzurlu dakikalar yaşayan huzurevi sakini anneleri özel günde Belediye Başkanı İrfan Dinç de ziyaret etti. Başkan Dinç, Çankırı'da kadınların rahat etmesi, sosyal hayata katılmaları, birbirleriyle olan diyaloglarının artması ve el becerilerinin geliştirilmesi için çok önemli faaliyetler yaptıklarını belirterek, "Özellikle huzurevinde kalan siz değerli annelerimin her zaman yanında olduğumu ifade etmek istiyorum, Toplumu yetiştiren, bireyleri geleceğe hazırlayan, ülkeleri kalkındıran ve geliştiren annelerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - Çankırı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Özdemir Anneler Günü İrfan Dinç Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title