Haberler

Hızla Büyüyen Seyidoğlu,3 Yeni Şubesi İle Karşınızda

Güncelleme:

Geleneksel Lezzeti Ve Kalitesiyle Gelişimini Sürdüren, 2010'da Da İyi Bir Büyüme Hızı Yakalayan Seyidoğlu, Dört Yeni Mağaza Daha Açtı.

Taksim, Bahçelievler ve Fulya şubeleri ile mağaza sayısı 43'e yükseldi. Yeni şubelerden özellikle Taksim ve Fulya, İstanbul'un önemli yeme içme merkezleri olması açısından da önem taşıyor. Yıl içinde Türkiye'nin çeşitli illerinde de mağaza açmayı planlayan Seyidoğlu, istihdama da katkı sağlıyor.

Seyidoğlu'nun üçüncü kuşak yöneticisi Serdar Seyidoğlu şube açılışları dolayısıyla yaptığı açıklamada yakaladıkları büyüme hızından memnun olduklarını belirtti. Seyidoğlu; "Yeni şubelerle birlikte istihdama yaptığımız katkının büyümesinden de mutluyuz.

Genişleyen ekibimizle birlikte daha da güçlenerek hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bizim için önem taşıyan yurt dışı faaliyetleri de artan ihracat oranları, farklı ülkelerdeki şube ve marketlerdeki geniş ürün yelpazesiyle devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title