Haberler

HDP'li Zeydan Hakkında Fezleke Hazırlandı

Güncelleme:

"PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" diyen HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan hakkında fezleke hazırlandı.

Hakkari'nin Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan hakkında fezleke hazırlandı.

"PKK SİZİ TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR"

Yüksekova'da, 27 Temmuz günü düzenlenen bir yürüyüş esnasında yaptığı konuşmada sarf ettiği "PKK'nın ve Kürt halkının gücünü test etmeye çalışanlara buradan bir çağrı yapmak istiyoruz, PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" sözleriyle ilgili Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlandı.

FEZLEKE HAZIRLANDI

Zeydan'ın 'örgüt propagandası' yaptığı gerekçesiyle hazırlanan fezleke Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanlığına gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Abdullah Zeydan Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (134)

islamın nuru yok:

ben mi net göremiyorum yoksa gerçekten bu hdpli vekil bozuntularında adam sıfatı mı yok. . .

100
3
yanıtYanıtla
kahrolsun PKK ve Yandaşları:

Bu haini meclisin önünde asin lesinide kurtlara atın ibretlik olsun

46
10
yanıtYanıtla
TR:

Madem Öyle Masumların Canını Alacanıza, Gelin Irak Sınırın danmı Nerden Gelecekseniz Sınırda Savaşalım Neyin Gücü Varmış Görelim. Daha Uçak Savarınız Yok Leşsiniz Siz Gerekirse Ayni Çanakkale Savaşında Olduğu Gibi Şerefim Üstüne Yemin Ederim Alırım Silahımı Giderim Savaşa.

45
2
yanıtYanıtla
Abdullah:

Bu namussuzlar yıllardır hem devletin bütün imkanlarından faydalanır, hemde devlete hainlik yaparlar. Bunun gibilerin genlerinde var hainlik. Kopartacaksın kellesini gövdesinden ki elaleme ibret olsun. . .

19
18
yanıtYanıtla
vatan varolsunMobil-ANDROID:

vatan sevgisi imandan gelir. Bunlarda iman olmadığı için bölücülük yapıyorlar işte. Allah belalarini versin...

32
3
yanıtYanıtla
vanlı laz:

Sabır taştı o tükürüğü çıktığı yere geri sokmasını iyi biliriz Allah asker ve polisimizin yar ve yardımcısı olsun amin

30
5
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

surata bak yaa meymenet yok seni varya benim elime verecekler yemin ediyorum canlı canlı domuzlara yediririm seni tırollar sizi

35
0
yanıtYanıtla
Alperen:

Bu Şerefsizi Meclisten Türk Polisi Boynuna basarak alıp Ceza evine tıkmalı.

31
3
yanıtYanıtla
civan:

doğruyu söyledin herkes aklını başına almalı yok bu böyle devam ederse ulke bölünür haberiniz ola

1
33
yanıtYanıtla
Abdullah:

Diyarbakır- Bingöl karayolu fisk ovası mevkiinde yol neden kesilir bilirmisiniz. . . Ektikleri esrarın hasat zamanı geldi. . . . Amaç esrar zarar görmesin. . Hedef saptırmak. .

11
22
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title