Haberler

    Görevden Alınan Beşiktaş Belediye Başkanı, Belediye Parasıyla Beşiktaş'tan Loca Almış

    Güncelleme:

    Görevden alınan eski CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Vodafone Park'tan belediye parasıyla 3 yıllık loca kiraladığı ortaya çıktı.

    Görevden alınan eski CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı, Vodafone Park'tan belediyenin parasıyla aldığı locayı, "Bana özel" diyerek ailesi, eşi ve dostu için kullandı.

    Akşam Gazetesi'nin haberine; İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın bir yalanı daha belgelerle su yüzüne çıktı.

    Hazinedaroğlu, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park'tan bir loca kiraladı. Locanın parasını belediyenin kasasından ödeyen Hazinedar, gerçekleri mesai arkadaşlarından bile gizledi.

    EŞİ DOSTU DIŞINDA KİMSENİN MAÇ İZLEMESİNE İZİN VERMEDİ

    "Loca bana özel. Parasını cebimden ödedim" diyerek adeta locaya el koyan Hazinedar, burada kendi yakınları, özel misafirleri ve eşi dostu dışında hiç kimsenin maç izlemesine izin vermedi. Locayı tam anlamıyla kendi mülkü gibi kullandı.

    Murat Hazinedar, görevden alındıktan sonra incelenen belgelerde gerçekler ortaya çıktı. Locanın sözleşmesi Hazinedar'ın kendisiyle değil, Beşiktaş Belediyesi'yle yapılmıştı ve ödemeleri de belediyenin bütçesinden karşılanıyordu.

    3 YILLIK KONTRAT YAPILMIŞ

    Ancak evraklar sır gıbı saklanıyordu. 9 Şubat 2016 yılında Beşiktaş Belediyesi adına Murat Hazinedar ve Beşiktaş JK Derneği arasında yapılan 3 yıllık kontratta, locanın yeri ve konumu şöyle belirtilmiş:

    Tribün: Batı, Kat: 2, Loca No: 149.

    Kaynak: Skorer / Güncel

    Beşiktaş Belediyesi İçişleri Bakanlığı Murat Hazinedar Akşam Gazetesi Spor Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    painkiller:

    çaldı ama çalıştı :P (tanıdık geldi mi birilerine?)

    5
    3
    yanıtYanıtla
    IL:

    BU VURGUN DEGIL LOCA KIRALAMIS SIZ ASIL VURGUNCULARI YAZIN

    4
    2
    yanıtYanıtla
    MAN MALTA ADASI:

    BASAKSEHRI OSMANLISPORU YAZMAYIP TA LOCA KIRALAMAYI YAZMAK ICIN BEYNIN AKLINDAN KOSAR ADIM UZAKLASMIS OLMASI LAZIM

    2
    3
    yanıtYanıtla
    MAN MALTA:

    loca kiralamayi vurgun diye yazmak icin AKLIN BEYNINDEN KOSARAK UZAKLASMIS OLMASI GEREK

    3
    2
    yanıtYanıtla
    MAN MALTA:

    asil vurgunculari keske yazsaydiniz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Bir ahlaksızlığı göstererek başka bir ahlkasızlığı göstererek, hangisi daha büyük ahlaksızlık diye kıyaslamak nasıl bir kişiliksizlik, vicdansızlık içeriyor. Adamlar soydu diye sen de mi soyacan, Başakşehir halkın vergisini yiyor diye bu adamın da BJK''nin de mi yemesi gerek? Akıl zaafiyetinizden ötürü gelenler de sizin gibi nasıl daha iyi yerime bakıyor. Böyle bir halka böyle bir yönetim müstehaktır.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Dürüst Mert:

    Ulan Allahtan korkun bügüne kaf

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Vatandaş Rıza:

    Madem öyle ne kadar vurgun yapmışsa kat ve kat faiziyle mal varlığına el konulsun. Görevden alarak yaptıklarını yanına kar bırakmakta suç değil mi !

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title