Haberler

Gündem / 9 Ocak 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan ile beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/14.00/15.15)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu kabul edecek.

(TBMM/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Singapur'da

Erdoğan, Singapur Botanik Parkı Orkide Bahçesini ve dünyanın en büyük limanlarından biri kabul edilen Singapur Limanını ziyaret edecek.

Erdoğan, 1903 yılında vefat eden Türk Başkonsolosu Ahmet Ataullah Efendi ve Jahor Sultanı Ebubekir'in eşi Hatice Sultan'ın kabirlerinin bulunduğu Telok Bilayoh Mezarlığına ziyarette bulunacak.

(Singapur) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Atatürk Spor Salonunda partisinin aday tanıtım toplantısına katılacak.

(Bursa/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nın konuğu olacak, gündeme ilişkin soruları yanıtlayacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın toplantısında 2013 çalışmaları hakkında bilgi verecek, 2014 hedeflerini açıklayacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TBMM'den

Genel Kurul'da, bazı uluslararası anlaşmaları uygun bulan tasarılar görüşülecek.

(14.00) (Fotoğraflı)

Anayasa Komisyonu'nda, kamuoyunda Demokratikleşme Paketi olarak bilinen temel hak ve hürriyetlerin geliştirilmesi amacıyla çeşitli kanunlarda değişiklik öngören tasarı ele alınacak.

(10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

KİT Komisyonu, denetim programını görüşmek üzere toplanacak.

(16.00)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile bazı kanunlarda değişiklik yapan tasarı görüşülecek.

(11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

- Cenevre-2 Konferansı öncesinde 150 kadar Suriyeli muhalif, İspanya'da toplanacak.

(Şam/Halep/Cordoba) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, Müslüman Kardeşler Teşkilatının (İhvan) "terör örgütü" ilan edilmesine ilişkin gelişmeler, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Güney Sudan'da hükümet güçleri ile eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Riek Machar liderliğindeki muhalif gruplar arasındaki çatışmalar ve krizin çözümü için Etiyopya'da taraflar arasında sürdürülen müzakereler takip ediliyor.

(Cuba/Addis Ababa)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, finansal yatırım araçlarının aralık ayındaki reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- RTÜK tarafından, Radisson Blue Conference Airport Otel'de "Seçim Dönemi ve Medya" konulu seminer düzenlenecek. Seminere, RTÜK Başkanı Davut Dursun da katılacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın cenazesi, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Topkapı'daki aile mezarlığına defnedilecek.

(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda  E ve F gruplarında 4 karşılaşma yapılacak.

E Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da İspanyol temsilcisi Barcelona ile karşılaşacak.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

2- Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, PTT 1. Lig ve Coca Cola Elit Akademi Ligi teknik sorumlularıyla Titanic Deluxe Hotel Belekte bir araya gelecek.

(Antalya/10.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Basketbolda Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final'de yarı final karşılaşmaları Ankara Spor Salonunda yapılacak.

(Ankara/17.30/20.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Anadolu Ajansı Abdullah Gül Hakan Fidan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title