Haberler

Gündem / 7 Ekim 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son gün çalışmalarına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son gün çalışmalarına katılacak.

(Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Rusya Devlet Duması Vyacheslav Volodin, Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin, Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud ile Kaya Palazzo otelinde görüşecek.

(Antalya/17.00/18.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Bosna Hersek'te Devlet Başkanlığı Konseyi ve Parlamento seçimleri yapılacak.

(Saraybosna) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

3- Endonezya'da meydana gelen depremin ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

(Palu) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliğiyle "Yol Arkadaşım Olur musun?" sloganıyla Yeşilköy sahilinde İstanbul Koşusu gerçekleştirilecek.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Voleybolda 2018 FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası, Japonya'da sürüyor.

- Türkiye, 2. tur F Grubu'ndaki ilk maçında Rusya ile karşılaşacak.

(Osaka/04.40)

2- Binicilikte Cumhurbaşkanlığı Kupası ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası engel atlama yarışmaları, Ankara Atlı Spor Kulübü'nde yapılacak.

(Ankara/16.00/12.00) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesi Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir, Akhisarspor-Trabzonspor ve Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.

(Malatya/13.30/İstanbul/18.00/Manisa/19.00/Konya/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta Tetiş Yapı Elazığspor-Gazişehir Gaziantep, Boluspor-Giresunspor, Osmanlıspor-Adana Demirspor ve Adanaspor-Balıkesirspor maçlarıyla sona erecek.

(Elazığ/14.00/Bolu/16.30/Ankara/Adana/19.30) (Fotoğraflı)

5- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ilk hafta Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Türk Telekom, Galatasaray-Anadolu Efes ve Banvit-Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol maçlarıyla tamamlanacak.

(Sakarya/13.00/İstanbul/15.15/Balıkesir/17.30) (Fotoğraflı)

6- TFF 2. Lig'de 6. hafta 15, 3. Lig'de 6. hafta 20 maçla sona erecek.

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 3. haftasına 1955 Batman Belediyespor-MYK Hentbol ve Beykoz Belediyespor-Karşıyaka Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Batman/13.00/İstanbul/14.30)

8- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 17. yarışı, Japonya'nın Suzuka kentinde koşulacak.

(Suzuka/08.10)

9- MotoGP'de sezonun 15. etabı Tayland Grand Prix'si, Bangkok'ta yapılacak.

ÖZEL HABER

1- Milyoner sayısı 8 ayda 50 bin arttı

Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan mudi sayısı, ocak-ağustos döneminde 53 bin 439 kişi artarak 192 bin 419'a ulaştı

Ağustos sonu itibarıyla milyonerlerin bankalardaki toplam mevduatı 1 trilyon 279 milyar 70 milyon liraya yükseldi

Milyoner başına düşen ortalama mevduat, yaklaşık 6 milyon 647 bin lira olarak hesaplandı

(Murat Birinci/İstanbul)

2- Türkiye'nin deniz altındaki kurtarıcı erleri

Türk Deniz Kuvvetleri bünyesindeki Kurtarma Grup Komutanlığı timleri, Türk bayrağının dalgalandığı gemilerle ulusal ve uluslararası sularda faaliyetlerini sürdürüyor

Anadolu Ajansı ekibi, Kurtarma Grup Komutanlığı timlerinin yerli ve milli Denizaltı Kurtarma Gemisi TCG Alemdar'daki eğitimlerini görüntüledi

Eğitimler kapsamında denizin altında arama yapan ekipler, su altındaki basınca rağmen zorlu görevlerini başarıyla tamamladı

(Kaan Bozdoğan/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kızılcahamam Türkiye Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title