Haberler

Göztepe'de Hakan Barış Krizi

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin iddialı takımlarından Göztepe'de transferin bitimine 1 gün kala Hakan Barış krizi yaşanıyor.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin iddialı takımlarından Göztepe'de transferin bitimine 1 gün kala Hakan Barış krizi yaşanıyor.

Sakat olmadığı halde Büyükşehir Gaziantepspor ve Altınordu maçlarında teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroya alınmayan 22 yaşındaki futbolcunun yönetimle görüşerek takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi. Orta alanda Gosso, Segbefia, Gökhan Karadeniz ve Doğa Kaya'nın bulunduğunu ve bu durumda oynamasının zor olduğunu belirten Hakan'a yöneticilerin, "Kendine kulüp bulursan git" yanıtını verildiği ifade edildi.

Genç futbolcunun 1'inci Ligi'nin yeni takımı Ümraniyespor ile görüştüğü ancak İstanbul ekibinin bonservisini pahalı bulduğu Hakan'ı kiralık istediği kaydedildi. Kulüpler arasında görüşmelerin sürdüğü ifadoe edildi.

Bu arada Hakan Barış'ın Bolu kampında da sorun çıkardığı iddia edildi. Genç oyuncunun ailevi nedenlerini öne sürürerek kampı 3 gün önceden terk ettiği ve Okan Buruk'un oyuncuyu defterden sildiği öne sürüldü. Geçen sezonun başında Manisaspor'dan gelen Hakan, 24 lig maçında sahaya çıkıp, 1 de gol atmıştı.

Hakan gibi Manisaspor'dan gelen diğer bir genç oyuncu İsmail Köse de İnegölspor'a kiralanmıştı. Göztepe'nin yeni sezonda planları arasında yer almayan Cemil Vatansever'in henüz kulüp bulamadığı bildirildi. Golcü transferinde ise Adis Jahovic'le prensipte anlaşan Göztepe'nin Makedon futbolcuyla yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Karadeniz Gaziantepspor Okan Buruk Altınordu Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title