Haberler

Görme Engelliler Federasyonundan İstifa

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin, Görme Engelliler Federasyonu ve federasyonun üyesi olduğu Türkiye Sakatlar Konfederasyonuyla hiçbir hukuki bağının kalmadığı bildirildi

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin, Görme Engelliler Federasyonu ve federasyonun üyesi olduğu Türkiye Sakatlar Konfederasyonuyla hiçbir hukuki bağının kalmadığı bildirildi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Özcan, yazılı açıklamasında, derneklerinin kasım ayı başına kadar Türkiye Sakatlar Konfederasyonuna bağlı Görme Engelliler Federasyonunun kurucu üyesi olduğunu belirtti.

Fedakarca tutumlarına ve çalışmalarına rağmen, federasyon bünyesinde dile getirdikleri taleplerin hiçbir şekilde dikkate alınmadığını ileri süren Özcan, şunları kaydetti:

"Federasyonun amaçlarını gerçekleştirmek için önümüzdeki dönemde de hiçbir çalışmasının olamayacağı, federasyonun Türkiye Sakatlar Konfederasyonuna ulaşmada sadece bir araç olarak kullanılacağı bir kez daha görülmüştür. Görme Engelliler Federasyonu çatısı altında hiçbir hizmet üretilemeyeceğini gören derneğimiz, 2 Kasım 2013 tarihinde, istifa etmek yöntemiyle federasyon üyeliğinden ayrılmıştır. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin Görme Engelliler Federasyonuyla ve federasyonun üyesi olduğu Türkiye Sakatlar Konfederasyonuyla hiçbir hukuki bağı kalmamıştır." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title