Haberler

Gönülden Gönüle Derneği'nden Belediye'ye Ziyaret

GÖNÜLDEN Gönüle Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar dahilinde daha fazlasını verme gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Allah yaptığımız yardımları kabul etsin" dedi.

Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, İkinci Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kabadağ, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Gönülden Gönüle Derneği'nin her geçen gün çıtasını yükselttiğini belirten Dernek Başkanı Burhan Kurtoğlu, "Başkanımızı her zaman ziyaret ediyoruz ve isteklerimizi kendisine sunuyoruz. Gönülden Gönüle Derneği, Belediye ile beraber ortak bir dernektir. Belediyemizin desteği, yardımları olmazsa, derneğimizi ileri taşıyamayız.

Bu dernek hepimizle beraber yürütülen bir dernektir. Hepimizin görüşlerini alıyoruz. İnsanlarımıza, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza elimizden geldiğince ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu arada Van depreminden dolayı Manisa'ya gelen depremzedelerimiz var. Onlara da yardım ediyoruz. Bu yardımlar halkımızdan geliyor. Halkımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah bu derneği ilelebet devam ettireceğiz" dedi.

Daha Fazlasını Verme Gayretindeyiz

Ziyaretlerinden dolayı Gönülden Gönüle Derneği yönetimine teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Biz de Belediye olarak Gönülden Gönüle Derneği'nin Manisa Belediyesi bünyesinde, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, halkımıza imkanlar dahilinde daha fazlasını verme gayretindeyiz.

Çeşitli görüşmelerimizde, toplantılarımızda bunları netleştirdik. Bundan sonraki süreçte de bunun daha ivme kazanarak, daha fazla neleri verebiliriz, bunun istişaresi içinde olacağız. Allah yaptığımız yardımları kabul etsin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title