Haberler

Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi'nden Gazze'ye Yardım

Güncelleme:

Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki halk eğitim merkezinde eğitim alan 120 kursiyer, İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi veren Gazze'deki kadın ve çocuklar için kıyafet dikiyor.

Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki halk eğitim merkezinde eğitim alan 120 kursiyer, İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi veren Gazze'deki kadın ve çocuklar için kıyafet dikiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Gazze'ye insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında ülke genelindeki 31 olgunlaşma enstitüsü ve yaklaşık 1000 halk eğitim merkezinde eş zamanlı olarak Filistinliler için battaniye, polar içlik, iç çamaşırı, yeni doğan seti, eşofman takımı üretiliyor.

Bu çerçevede, Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki dikiş-nakış kurslarına katılan 120 kadın kursiyer, Filistinliler için çeşitli kıyafetler dikiyor.

Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sinan Kahraman, AA muhabirine, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün çıkardığı ihtiyaç listesine göre çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kadınların gönüllülük esasıyla dikiş makinelerinin başına geçtiğini vurgulayan Kahraman, "Bu projeye biz de 120 kursiyerimizle katıldık. Mazlum Filistin halkı çok büyük sıkıntılar çekiyor. Onların sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmak adına bu çalışmalarda gönüllü olarak bulunmayı kendimize onur kabul ettik." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Halk Eğitimi Merkezi Gölyaka İsrail Gazze Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title