Haberler

Gölbaşı İmam Hatip Fen ve sosyal bilimler lisesi proje okulu oldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Mehmet Teyfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu oldu.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Mehmet Teyfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlanan proje okullar kapsamında ülkenin dört bir yanındaki liseler arasından seçilen Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi, fen ve sosyal bilimler lisesi olarak Türkiye genelinde güzide okullar arasında yerini aldı.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile erkek, kız olmak üzere 60 öğrenci alınacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Recep Akbaşlı, "Her türlü fiziki donanıma sahip olan Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda eğitim gören öğrenciler ülkemizin geleceğine yön verecektir. Okulumuzda destekleme yetiştirme kursları, düzenli yapılan denemeler, birebir rehberlik, ödevlendirme ve ödev takipleriyle öğrenciler akademik anlamda desteklenmektedir. Okulumuzda 24 dersliğin yanı sıra, fizik, kimya ve biyoloji laboratuarları, bilgisayar sınıfı, 120 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu, muay thai ve tekvando ve müzik odası da bulunmaktadır. Alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosuyla eğitim öğretim hayatını sürdürecek olan öğrencilerimiz ilerleyen yıllarda hepimizin iftihar namzedi olacaktır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Göksu Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title