Haberler

Göçük Olan Madende İnceleme

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin öldüğü göçüğün ardından kurşun madeninde inceleme yapıldı.

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin öldüğü göçüğün ardından kurşun madeninde inceleme yapıldı.

Hanlar mevkiinde kurşun madenindeki bir odada dün gece göçük meydana gelmiş, 1 kişi ölmüş, 1 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından İl Afet, Halk Sağlığı, Çevre ve Şehircilik, İŞKUR, SGK ve Özel İdare ekipleri madende inceleme yaptı. İncelemeye, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz de katıldı. Öz, "Göçük meydana gelmiş. Olay yeri inceleme ekibi inceleme yaptı. Bilirkişi raporunu bekleyeceğiz. Bu açıklanmadan bir şey söylememiz doğru değil. Vefat eden bir kişinin o göçüğün altında kaldığı, yaralı kurtulan arkadaşının da vücudunun bir bölümünün göçük altında kaldığı bilgisini aldık. Nasıl göçtü? Kusur var mı? Bunlar bilirkişi raporuyla belli olacak. O rapor doğrultusunda takipçisi olacağız" dedi.

Öz, daha sonra göçükte yaralanan Karaydın köyünden Güner Orhan'ın evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bülent Öz Kalkım Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title