Haberler

Gediz'de Ki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 9 kişinin cenazeleri bu gün göz yaşları arasında toprağa verildi.

Gediz- Kütahya Karayolu üzerindeki Efendi Köprüsü köyü yakınlarında dün saat 16.00 civarı meydana gelen trafik kazasında, Kütahya'dan Gediz'e yolcu taşıyan 43 LR 115 plakalı minibüs karşı yönden gelen 43 AF 245 plakalı TIR'la çarpışmıştı.Kazada minibüste buluna yolculardan 9 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişide ağır yaralanmıştı.Kazada feci şekilde hayatını kaybeden Mustafa Alakuş (35), eşi Hülya Alakuş (33) ve 6 yaşındaki küçük kızları Hatice Alakuş'un cenazeleri ilçeye bağlı Işıklar köyünde bu gün Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında yakınları sevenleri tarafından defnedildiler.Kazada hayatını kaybeden diğer şahıslardan Saniye Karaca (58) Yenikent beldesinde Cuma namazının ardından, Mustafa Akkaş'ın (82) cenazesi Yeşilova köyünde Cuma namazının ardından, Fatma Kocabaş'ın (20) cenazesi Erdoğmuş beldesinin Arıca mahallesinde Cuma namazının ardından kılınan cenamazından sonra defnedildiler.Merve Aymaz'ın (21) cenazesi Akkaya köyünde, İsmail Karasakal'ın (32) cenazesi de Polat köyde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.Ayten Bozkurt'un (32) cenazesi ise toprağa verilmek üzere Kütahya'ya götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title