Haberler

Gazze'de Enkaz Altında Kalan Kadının Kurtarılma Anı Kamerada

Gazze'nin Şucaiyye mahallesinde İsrail'in saldırıları sonucunda yıkılan evinin enkazında kalan kadın sağ olarak kurtarıldı.

Gazze'de gerçekleşen katliamda enkaz altında kalan kadının görüntüleri anbean kaydedildi. İzleyenlerin kanını donduran görüntülerde, enkaz altından gelen inleme sesiyle fark edilen bir kadının kurtarılma anı yürekleri dağladı.

ENKAZDAN CANLI OLARAK KURTARILDI

Enkaz altından kalan Gzzeli kadın, ilk yardım ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. İlk yardım ekipleri Şucaiyye mahallesinde yıkılan evlerden 17'si çocuk, 14'ü kadın olmak üzere 60 kişinin cesedini enkazdan çıkarırken, 210 kişiyi de hastanelere sevk etti. Enkaz altında kalanların ölü veya diri kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şucaiyye İsrail Gazze Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Allah sen kimin Yanındasın:

Daha Neyi bekliyorsun Eyyyyyyy Allllllllaaaaah. Şu pislik kavmini yok etmek için....

0
40
yanıtYanıtla
Ahmetmail111222@outlook.com:

Zamanında ataları osmanlıya karşı gevurlarla bir oldu. osmanlıyı yıktılar şimdi de cezasını masum torunları çekiyor. Çok üzülüyoruz ama araplardan kazık yediğimiz için insan korkuyor yardım etmeye. Amerikanın en büyük destekçisi Suudi arabistan. Yani anlayacağın eğer hristiyan ve yahudileri dost edinen bir millet varsa bunun cezasını 7 sülelesiyle öder.

yanıt0
yanıt0
ferhat.ferhatca@live.de:

Allah bunca müslüman yaratmış,hala herşeyi Allahtan beklemeye utanmıyormuyuz.bizim dinsizlerden ne eksigimiz var.azıcıkta kendimiz birleşip birşeyler yapalım.Elin yahudisindenmi çekiniyorsun.

yanıt0
yanıt0
ferhatt:

İsrail sen bir domuzsun,geçmiste ataların da domuz olmuştu bilirsin.Eger birgün Allah nasip ederse türkiyem size karşı savasırsa,işte o zaman konuşma zamanı biter ve gerçekten size karşılık verebilecek yigit insanlar bulacaksınız.

16
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA ÖZ:

VİCDANSIZLAR ZAMANINDA FAZLASIYLA BÜYLE KATLİAMA UĞRADIĞINIZ İÇİN Mİ BÜYLE YAPIYORSUNUZ

13
4
yanıtYanıtla
batmanlı:

hitlerin ofisinin nerde olduğunu bilsem gider üye olacam. adamlar iyiymiş gerçekten şimdi anlıyorum onları

11
5
yanıtYanıtla
bahar:

bu olanlar karşısında yediğim yemeği bile haketmediğimi düşünüyorum ..arkadaşlar mültecilere yardım edelim lütfen göz yummayın ben çoğunun acısına şahit oluyorum ama tek başına olmuyor okadar zengin insanlar var herkes yakınıdakine yardım etse yeterli bence allah rızası için güzel kardeşlerim...

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title