Haberler

Fenerbahçe'ye PKK Şoku!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Brüksel'de yapmayı planladığı hazırlık maçları tehlikeye girdi.

Fenerbahçe'nin temmuz ayı ortasında Belçika'da katılacağı özel turnuva, terör örgütünün provokasyonu sebebiyle iptal edilebilir.

Fenerbahçe'nin 15-16 Temmuz tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapmayı planladığı hazırlık maçları zora girdi.

Yeni sezon hazırlıklarına yeni transferleriyle İstanbul'da cuma günü başlayacak olan sarı-lacivertliler, çalışmalarının ilk bölümünü Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde yapacak. Fenerbahçe daha sonra 7-14 Temmuz tarihleri arasında Düzce'de yeni yapılan Topuk Yaylası Tesisleri'nde ikinci kamp dönemine geçecek. 15-16 Temmuz'da ise sarı-lacivertlilerin de katılacağı Belçika'da düzenlenecek Brüksel Turnuvası başlayacak.

POLİS ENDİŞEYE KAPILDI

Turnuvada Fenerbahçe'nin oynayacağı iki maç Belçika polisini endişelendirdi. Belçika'nın Anderlecht ve Standard Liege ile Hollanda'nın Twente takımlarının da yer alacağı turnuvada King Baudouin Stadı'nda Standard Liege ve Anderlecht ile karşılaşması planlanan Fenerbahçe'nin maçları için olay istihbaratları geliyor.

GEÇEN HAFTA OLAY ÇIKTI

Belçika'da geçen hafta bir konser sonrası terör örgütü sempatizanları ile polis arasında çıkan olaylar nedeniyle bu ihbarları ciddiye alan Belçika polisi, Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvada benzer olaylar yaşanması tehlikesine engel olmak için turnuvanın iptal edilebileceğini Anderlecht'e bildirdi

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Burçlara göre doğal taş nedir? Hangi burç hangi doğal taşı kullanmalı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title