Haberler

Federasyon, Taraftar Koordinasyon Merkezi Kurdu

Futbol Federasyonu, Euro 2008'den Başlamak Üzere Türk Futbol Seyircilerine Destek Sağlamak İçin, 'Taraftar Koordinasyon Merkezi' Adı Altında Bir Birim Oluşturdu.

Futbol Federasyonu, Euro 2008'den başlamak üzere Türk futbol seyircilerine destek sağlamak için, ''Taraftar Koordinasyon Merkezi'' adı altında bir birim oluşturdu.

Yapılan açıklamada, Avrupa Şampiyonası ile birlikte çalışmalarına start verecek merkezin, Prof. Dr. Seyhan Hasırcı başkanlığında 20 kişilik bir ekipten oluştuğu kaydedildi.

Taraftar Koordinasyon Merkezi'nin, Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelecek Türk seyircilerin Avrupa Şampiyonası sırasında karşılaşabileceği olası problemlere çözüm üretilebilmesi ve maçlar sırasında yaşanabilecek fair-play dışı olaylardan uzak kalınabilmesi için hazırlanan taraftar projesini uygulamaya geçireceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Bu kapsamda hazırlanan 'Taraftar Rehberi' kitabı, 10 bin adet basılarak İsviçre'de havaalanlarında ve Türkiye'nin maçlarını oynayacağı Cenevre ile Basel'deki taraftar bölgelerinde dağıtılacak. Cenevre'deki 'Fan Zone'da konuşlanacak TFF Taraftar Koordinasyon Merkezi' aracındaki görevliler de şampiyonanın yapılacağı şehirle ilgili konaklama, yeme-içme, stadyuma gidiş-dönüş ve her türlü sorun ile ilgili bilgi vererek taraftar elçiliği yapacak. Ayrıca +41 (0) 79 851 07 83 numaralı acil durum hattı da her türlü durum gözetilerek 24 saat açık tutulacak. Zor durumda kalan taraftarlarımız, 24 saat boyunca bu hattı arama şansına sahip olabilecek. Cenevre ve Basel caddelerinde dolaşacak taraftar elçileri de maç izlemeye gelenlerden gelebilecek her türlü soru ve sorunları anında çözmek için yardımcı olacak.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title