Haberler

    Evli ve Öfkeli 24. Bölüm Fragmanında Zorlu Sınav - İzle

    Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir.

    Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder.

    Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.

    EVLİ VE ÖFKELİ 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

    EVLİ VE ÖFKELİ 24. BÖLÜM FRAGMANI

    EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Esra, Murat'tan öğrendiği gerçek ile yıkılır. Murat'ın çaresizliği herkesin durumu öğrenmesi ile öfkeye dönüşür. Macit ise Murat'ın evlilik kararının altında gizli bir sebep olduğunu düşünmektedir.

    Seray, Coşku ve ekibine yaptıklarının sonucu olarak Macit'e rağmen rolü alamaz. Deniz her zamanki gibi annesini kurtarmak için bir plan yapar. Dilek ve Mine aldıkları bir haber ile sarsılır.

    Yıllardır görüşmedikleri dominant teyzeleri eşini kaybetmiştir ve cenaze için Türkiye'ye gelmiştir. Letafet teyzenin bilmediği gerçekler Dilek ve Mine'yi mecburi bir oyuna sürükler. Esra'nın acı çekiyor olmasını hazmedemeyen kızlar ellerinden bir şey gelmemesi nedeniyle kahrolmaktadır.

    Seray'ın ise boş durmaya niyeti yoktur.

    EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCU KADROSU

    Birce Akalay-Esra

    Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

    Ebru Cündübeyoğlu-Seray

    Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

    YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY-Mine

    Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

    Ayça Erturan-Dilek

    Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

    Sarp Akkaya-Murat

    Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

    Serkan Altunorak-Tarık

    Ünlülerin spor eğitmeni... Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam. Sinan Eroğlu-CenkGenç, yakışıklı, çekici bir doktor. Yaşına göre oldukça olgun.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title