Haberler

Esselame Sınır Kapısı'nın Türk Misafirleri

Kilis Valisi Yusuf Odabaş ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, bir süre önce muhaliflerin eline geçen Esselame Sınır Kapısı'nı gezdi.

Vali Odabaş ile Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Esselame Sınır Kapısı'na girdi. Güzelbey, burada kısa bir gezinti yaparak incelemelerde bulunduktan sonra ulusal yayın yapan bir çok kanalın canlı yayınına katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Suriye'de olan olayların sınır illerini çok etkilediğini belirterek, "Umarız bir an önce Suriye durulur, yeniden eski ticari, ekonomik anlamda canlılık gelir" dedi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş ise, konteyner kent ile ilgili bilgiler verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öte yandan; şiddetli çatışmaların yaşandığı Esselame Sınır Kapısı hale çatışmaların izini taşırken, buranın kontrolü önceki hafta Özgür Suriye ordusunun kontrolüne geçmişti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asım Güzelbey Yusuf Odabaş Gaziantep Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title