Haberler

Ersan İlyasova'dan Büyüleyici Performans

NBA'de milli oyuncu Ersan İlyasova, yüzde 100 isabetle oynadığı maçta 26 sayı attı.

NBA'de milli oyuncu Ersan İlyasova, yüzde 100 isabetle oynadığı maçta 26 sayı attı.

NBA'de heyecan 10 maçla sürdü. Atlanta Hawks sahasında Orlando Magic'i 117-110 yenerken, Ersan İlyasova, yüzde 100 isabetle (9/9'da isabet beşi 3'lük) 26 sayı attı. Bu sezon en iyi performansına imza atan Ersan, 4 asist ve 3 ribaundu da istatistiklerine ekledi. Cedi Osman'ın forma giydiği Cleveland Cavaliers, Furkan Korkmaz'ın takımı Philadelphia 76ers'ı 105-98 mağlup ederken, Cedi 3 sayı ve 3 ribauntla oynadı. Furkan ise forma şansı bulamadı.

Houston Rockets, Portland Trail Blazers'ı deplasmandan 124-117 mağlup ederken, 48 sayı ve 8 ribaunt üreten James Harden maça damga vuran isimdi. Sonuçlar şöyle:

Los Angeles Clippers-Washington Wizards: 113-112

Brooklyn Nets-Miami Heat: 89-101

Charlotte Hornets-Los Angeles Lakers: 99-110

Chicago Bulls-New York Knicks: 104-102

Milwaukee Bucks-Utah Jazz: 117-100

Phoenix Suns-San Antonio Spurs: 101-104

Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder: 101-102 (uzatmada)

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ersan İlyasova Orlando Magic Atlanta Hawks Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title