Haberler

Erdemli - Libya' Dan Döndü ,Bavulunu Bıraktı Ailesine Kavuştu

Mersin'in Erdemli İlçesinde Oturan ve Bir Yıldır Libya'da Bir İnşaat Firmasında Elektrikçi Olarak Çalışan Mehmet Çınar (28) Bugün Ailesine Kavuşmanın Sevincini Yaşadı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan ve bir yıldır Libya'da bir inşaat firmasında elektrikçi olarak çalışan Mehmet Çınar (28) bugün ailesine kavuşmanın sevincini yaşadı.Libya'nın Tripoli kentinde bir yıldır elektrikçi olarak çalışan Mehmet Çınar, içerisinde 120 Türk yolcunun bulunduğu Türk Hava Kuvvetlerine ait Kargo uçağı ile Dalaman Havalimanı'na inmesinin ardından bugün Erdemli'nin Esenpınar beldesinde bulunan ailesine kavuştu. Çınar'ın aile evinde bayram sevinci yaşandı.Mehmet Çınar'ı annesi Müslüme Çınar (52) ve Babası Ali Çınar (58) evlatlarını sevinç gözyaşları içerisinde kapıda karşıladı. Evlatlarını bir yıl sonra karşılarında gören anne ve baba evlatlarına sarılarak hasret giderdiler.Savaştan kurtularak ailesine kavuşan Mehmet Çınar, Türkiye'ye sağ salim gelmenin mutluluğunu yaşarken şunları söyledi; " Libya'da bir yıldır işçi olarak çalışıyordum. Son 10 gündür yaşanan iç savaş bizleri çok etkiledi. Bir an gelemeyeceğimi düşündüm. Çok kötü günler geçirdik. Türkiye'nin uçak göndermesi ile içimizde büyük bir sevinç doğdu. Her şeyimi bavulla birlikte Libya'da bırakıp ülkeme döndüm. Son iki gün hiçbir şey yemedim. Aç susuz ailemize kavuşacağımız günü bekledik. Çok şükür aileme kavuştum. İnşallah Libya'da kalan diğer vatandaşlarımız da sağ salim dönerler ve ailelerine kavuşurlarö diyerek sevincini dile getirdi.Bir yıldır evlatlarını görmeyen ve son günlerde yaşanan olaylardan sonra endişelenen anne Müslüme Çınar da "Evladıma çok şükür kavuştuk. Bir haftadır gözümüze uyku girmedi. Son 3 gündür de iletişimimiz kesildi. Endişelenmeye başlamıştık. Evladımızın geleceği günü dört gözle bekledik. Çok sevinçliyim" dedi. Baba Ali Çınar ise "İnşallah diğer kalanlar da ailelerine kavuşur, bizim mutluluğumuzu yaşarlar "diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title