Haberler

Erbaa'da 11 Köye Klimalı Tabut Yapılan Törenle Dağıtıldı

Güncelleme:

Tokat'ta cenazelerin uzun süre muhafaza edilmesi amacıyla alınan 11 klimalı tabut köy muhtarlarına dağıtıldı. Tabutların dağıtımı için de camide program düzenlendi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde belediye ve Erbaa Dernekler Federasyonu tarafından, cenazelerin uzun süre muhafaza edilmesi amacıyla alınan 11 klimalı tabut köy muhtarlarına dağıtıldı.

TABUT DAĞITIM TÖRENİ

Erbaa Belediyesi ve Erbaa Dernekler Federasyonu ilçe merkezine uzak mesafede bulunan köylerde cenaze işlemleri sırasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle ortak bir çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında 11 klimalı tabut satın alındı. Satın alınan klimalı tabutların dağıtımı için Erbaa Büyük Camii avlusunda program düzenlendi.

"VATANDAŞLARIN İHTİYACI GİDERİLECEK"

Programda konuşan Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Yıldırım, vatandaşların cenazelerinin evde kalmasını istediğini söyleyerek, "Bu sebeple biz Erbaa Belediyesi olarak dört adet klimalı tabut almıştık. Daha sonra Erbaa dernekler fedarasyonu yönetiminden bize 'ortak bir çalışma yapsak, belli köylerimiz var talep eden' demişlerdi. Biz de göreve geldiğimiz günden beri derneklerimizi destekliyor, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Bu tabutların maliyetinin yarısını biz karşıladık, yarısını derneklerimiz karşıladı. Şu anda 11 köyümüze dernekler aracılığıyla klimalı tabutlar hediye edilecek. Yüzü soğuk bir durum, ancak en azından cenazelerde vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilmiş olacak" dedi.

Daha sonra klimalı tabutlar köy muhtarlarına teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Erbaa Önemsiz Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (7)

Yorumcu..Mobil-ANDROID:

cumhurbaskani duymamis heralde.. kesin gelip acilis yapardi..

9
0
yanıtYanıtla
erbaglimobilWeb@haberler.com:

Ulkemizde lüx tuketim hat safada cehennem de klima varmi

5
1
yanıtYanıtla
AVD23:

AKP NİN YENİ SEÇİM YATIRIMI. . . ERDOĞAN BİZ ÖLÜLERİMİZİN BİLE RAHATINI DÜŞÜNÜYORUZ DER. . HAKSIZDA DEĞİL. . . . DİRİLERE BİR FAYADALARI OLMADIĞINI GÖRDÜK. . BARİ ÖLÜMÜZE OLSUN. . .

3
1
yanıtYanıtla
Gengiz Kaan:

''ÇEREZ PARASINA'' BAKAN VE DİYANETE KLİMALI ZIRHLI MERCEDES, VATANDAŞA ÖLÜM TUZAĞI KÖMÜR OCAĞI, CEAEVİ VE YETMEZSE KLİMALI TAPUT. BUNDAN DAHA İYİ DEMOKRASİ ÖRNEĞİ GÖRÜP DUYDUNUNUZ MU?. . .

3
0
yanıtYanıtla
bırakın biraz nufus azalsınz:

KAFAYI YEMİŞLER

1
0
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

MAKARNACILAR BONCUK GİBİ DİZİLMİŞ, AÇACAK BİR ŞEY BULMUŞLAR DA. İNŞALLAH SEÇİMDEN SONRA KAÇACAK YER DE BULURLAR.

0
1
yanıtYanıtla
doğru:

AÇILIŞA Cumhurbaşkanını çağırın hemen gider. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title