Haberler

Engellilerin Ege Tıp Fakültesine Başvuruları Da Kolaylaştırıldı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde her türlü engellinin ihtiyaçları karşılanırken kayıt ve kabul işlemlerinde de kolaylıklar sağlandı.

Engelliler için 390 44 00 Nolu telefonun "Engelli Danışma Hattı" olarak hizmet verdiğini belirten Başhekim Prof.Dr.MehmetÖzkahya internet üzerinden 1,5 dakikalık video görüntüsüyle işaret dili ve sözlü olarak bilgi verildiğini belirtti.

"Hastanemizde engellilere yönelik sağlık hizmetleri sunumunda Sağlık Bakanlığının 2010/73 Sayılı 'Poliklinik Hizmetlerinde Öncelik Sırasına İlişkin Genelgesi' hükümlerine uygun olarak hareket edilmektedir" diyen Prof.Dr.Özkahya hastanede yapılan düzenlemeler hakkında şu bilgileri veriyor;

ÖZÜR GRUBUNA GÖRE HİZMET

"Hastanemizde asansör, tuvalet, lavabo, müraacat bankosu v.b ortak alanlar, her özür grubana hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Hastanın talep etmesi halinde Halkla İlişkiler Bürosu tarafından tekerlekli sandalye, elektrikli hasta nakli aracı sağlanmakta; gerektiğinde engelli kişilere bir personel refakat etmektedir."

Hasta iletişim, Halkla İlişkiler ve Polikilinik Danışma Birimlerinde işitme özürlü hastalar iletişimi sağlamak üzere işaret dili bilen personel listesinin de bulunduğunu belirten Başhekim Prof.Dr. Özkahya, engellilerin kayıt ve kabul işlemleri yapılırken özel durumuna uygun şekilde, gerekiyorsa oturması sağlanarak işlerinin yapıldığı; engelli ve kimsesiz hastaların başka bir sağlık kuruluşuna nakli gerektiğinde imkanlar ölçüsünde transferinin sağlandığını ifade etti.

Prof.Dr.MehmetÖzkahya , "Engelli hastalar,engelli kimliğini göstermesi şartıyla,hastanemizde bulunan engelli otoparkından yararlanabilirler"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title