Haberler

Engelli bireylerden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü konseri

Engelli bireyler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında konser verdi.

Engelli bireyler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında konser verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Engelliler Gösteri Sanatları Topluluğu sahne aldı.

"7 Bölgeden Müzik ve Dans" programı, İSEM'e kayıtlı Fatih Doğan'ın seslendirdiği "Ben Anadolu'yum" şiiriyle başladı.

Etkinlikte, uzun bir hazırlık sürecinden geçen özel eğitim gereksinimi olan 60 birey ve 11 eğitmen performans sergiledi.

Başta engelliler ve aileleri olmak üzere İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği programda, Anadolu'dan şarkılar seslendirildi, yöre dansları sergilendi.

Semazen gösterisinin de yapıldığı etkinlikte ayrıca özel eğitim gereksinimi olan bireylerin yaptığı eserlerden oluşan "Zihinsel Engelliler Çağdaş Sanat Sergisi" açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Engelliler Günü Fatih Doğan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title