Haberler

Emek Mahallesi'nde Vatandaşlar Noter Açılmasını İstiyor

Güncelleme:

Emek Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, noter işlemlerini gerçekleştirmek için şehir merkezine veya 75'inci Yıl Mahallesi'ne gitmek zorunda kalmaktadır. Mahalle Muhtarı Sibel Akıl, mahallelerine bir noter ofisi açılması için yetkililere çağrıda bulunmuştur.

Eskişehir'de nüfus yoğunluğu olan Emek Mahallesi'nde vatandaşlar noter açılmasını istiyor.

Emek Mahallesi'nde yaşayan ve çevre mahallelerdeki binlerce vatandaşın noter işlemlerini gerçekleştirmek için şehir merkezine yada 75'inci Yıl Mahallesinde bulunan gitmek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili vatandaşların sıkıntı yaşadığını ifade eden Mahalle Muhtarı Sibel Akıl, bir noter ofisinin mahallelerinde açılması için yetkililere çağrıda bulundu. Noterlik hizmetlerinin herkes için erişilebilir ve kolay olması gerektiğini belirten mahalle muhtarı Akıl, Emek Mahallesi'ne bir noter ofisinin açılmasıyla birlikte, mahalle halkının ve çevre mahallelerin bu hizmetten daha kolay ve hızlı bir şekilde yararlanabileceğini ifade etti.

"Büyük bir mahalleyiz ve notere ihtiyacımız var"

Büyük ve kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu ifade eden mahalle muhtarı Sibel Akıl, "Emek Mahallesi 60 bin kadar nüfusa sahip Eskişehir'in en büyük mahallesidir. Mahallemizde ticari yoğunluk oldukça yüksektir. Mahallemize tüm kurumların hizmet binaları ve çeşitli banka ve bankacılık hizmetlerine ait ATM'ler mevcuttur. Mahallenin sakinlerinin ihtiyacı olduğunda noter işlerini yürütmesi için uzun bir yol kat etmektedirler. Mahallemizde ticaret hacmi yüksek. Bunun yanı sıra tapu işlemleri de fazla. Bu nedenle biz mahallemize noter açılmasını istiyoruz. Böylelikle Ihlamurkent, Vadişehir, Gündoğdu, 71 Evler ve 75'inci Yıl Mahallesi'ndeki vatandaşları da böylelikle rahatlatmış olur. Ev alım satımlarında da artık direkt noter kullanılıyor. Veraset işlemlerinin de noter çok sık kullanıldığı için gerçekten mahallemizin noter ihtiyacı var. Bu konuyla ilgili bir an önce hizmet alabilmeyi umut ediyorum. Mahallemize bir noterin gelmesini çok istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Noter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title