Haberler

Elektrik Hatlarında Güvenlik Önlemi Alınmadan Çalışma Yapan İşçi Görüntülendi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde elektrik hatlarında çalışma yapan bir işçinin gerekli güvenlik önlemleri olmadan çalıştığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşçinin tehlikeli çalışması, çevredeki bir kişi tarafından kaydedildi.

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde elektrik hatlarında çalışma yapan bir işçinin gerekli güvenlik önlemleri olmadan çalıştığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, dün Başiskele ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Vinç ile elektrik direğinin üzerine çıkan firmaya bağlı bir işçi, herhangi bir güvenlik olmadan kablo bağlantılarını yaptı. İşçinin tehlikeli çalışması, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. O anları kamerayla kaydeden kişi, 'Ne bir güvenlik önlemi var, ne bir belden bağlama çalışma şeyi var. Kabloları kesip kesip yolun ortasına atıyorlar. Bunu yapan hangi kurumsa gelsin buna müdahale etsin. Bu adam ölürse sorumlusu sizsiniz' ifadelerini kullandı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Başiskele Kocaeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title