Haberler

Kız Kaçırma Kavgasında Silahlar Çekildi, Polis Faciayı Önledi

Güncelleme:

Elazığ'da kız kaçırma mevzusu yüzünden çıkan kavgada silahlar çekildi. 3 kişinin yaralandığı kavgada polis faciayı önledi.

Elazığ'ıın Ulukent Mahalasi'nde iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Polisin zamanında müdahalesi, olası bir faciayı önledi.

Ulukent Mahallesi Onbaşı Sokak'ta meydana gelen olayda iki aile arsındaki kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada üç kişi yaralandı.

KIZLARI KAÇIRILAN AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kızları 16 yaşındaki T.G.Y.'nin dün Hüseyin Bayat (18) tarafından kaçırılması üzerine, ailesi karakola giderek şikayette bulundu. Yapılan yapılan arama sonrasında bulunan T.G.Y., ailesine teslim edildi.

KAÇIRDIĞI KIZIN KUZENİNE ATEŞ ETTİ

Kızı kaçırdığı iddia edilen Hüseyin Bayat, bugün akşam saatlerinde Yunus Emre Bulvarı üzerinde yaya olarak yürürken, sevdiği T.G.Y.'nin amcasının oğlu Uğur Yarıcı ile karşılaştı. İddiaya göre Hüseyin Bayat'ın av tüfeği ile Uğur Yarıcı'ya ateş ettiği ve ayağından yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, saldırgan Hüseyin Bayat'ı takibe aldı. Yaşanan kovalamacanın ardından Ulukent Mahallesi Onbaşı Sokak'ta sanık Hüseyin Bayat yakalandı.

AMCA POMPALIYI ÇEKİP ŞÜPHELİYİ İSTEDİ

T.G.Y.'nin amcası Remzi Yarıcı ve oğlu Oğuzhan Yarıcı, gözaltına alınan sanık Hüseyin Bayat'ın kendilerine verilmesini isteyerek, pompalı tüfekle polise ateş etti.

POLİSLER ELİNDEN VURDU, ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Polisin de havaya uyarı ataşe açarak, Remzi Yarıcı'nın teslim olmasını istedi. Remzi Yarıcı'nın ateşe devam etmesi üzerine polisler tarafından her iki eline ateş edilerek yaralanması suretiyle etkisiz hale getirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı Yarıcı, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ulukent Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (11)

veli:

işte AKPnin yeni Türkiyesi. . . yarın bu manzaraların son bulması adına oylar HDPye

21
48
yanıtYanıtla
AKPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kız kaçıran it MHPLI yeri geldimi namustan konusuyorlar

5
14
yanıtYanıtla
Meram42:

Anne ve babasını bırakıp başka erkeğe kaçan kız, ahiretini yakar aman. . eğer baba rızalığını alamazsa sonu feci.

15
2
yanıtYanıtla
3:

en başta hata yapmış polis, reşit olmayan bir kızı kaçıran adamı sen neden nasıl tutuklamazsın?

8
6
yanıtYanıtla
Akpartili genç:

Çocuk benim liseden arkadaşım akp gençlik kollarından neden iftira atıyosunuz ak partili arkadaşıma yaptığınız ayıp duysa mhpli dediğinizi çok üzülür hiç sevmez mhpyi

11
2
yanıtYanıtla
KocamanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan kadın cocuk türk kürt demeden vahsice katleden hdp ye oy verilirmi akılsizlar aklınizı başınıza alın.

4
7
yanıtYanıtla
tiyatro:

AKP nin Ileri demokrasi Yeni Türkiyesi. . .

3
8
yanıtYanıtla
Mertadam:

Bu is hayirla baslamadi . hayirlada bitmez !

5
0
yanıtYanıtla
GM:

SEVENİ SEVDİĞİNE VERİN

0
1
yanıtYanıtla
Yav:

Geri zekyalilar Ancak Turkiyede olur bu cahillikler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title