Haberler

Elazığ'da 3 Hakim ve Savcı Daha Tutuklandı

Elazığ’da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan 7 hakim ve savcıdan 3’ü tutuklandı.

Elazığ'da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan Elazığ ve Karakoçan Adliyesi'nde görevli 7 hakim ve savcı, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, ifade işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kentte, daha öncede haklarında yakalama kararı verilen 24 hakim ve savcıdan 23'ü yakalanmış, 19'u tutuklanmış, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Terörle Mücadele Şubesi Karakoçan Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title