Haberler

Eğitim Yoklaması Yapılsın Diye Ankara'ya Yürüyor

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek ve bir grup parti üyesi Yalova Belediye Başkan adayının örgüt tarafından seçilip eğilim yoklaması yapılması için CHP Ankara Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşünde Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne ulaştı.

Chp Yalova Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek ve bir grup parti üyesi Yalova Belediye Başkan adayının örgüt tarafından seçilip eğilim yoklaması yapılması için CHP Ankara Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşünde Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne ulaştı. Yalova'dan CHP Ankara Genel Merkezi'ne gitmek için yürüyüş başlatan Burçin Tangürek'e merkez ilçe yöneticsi Engin Tunla, parti ilçe sekreteri Kemal Sürer, belediye meclis üyesi adayı Metin Kazbek eşlik ediyor. Amacının partinin ve örgütünün sesinin dinlenmesini anlatmak olduğunu söyleyen Burçin Tangürek konuşmasına şöyle devam etti

'Amacımız partinin ve örgütün sesinin dinlenmesidir. A kişisi ya da B kişisinin aday olması değildir. İki aday adayı arkadaşımız var. Önemli olan demokrasi ve üyelerin hür iradesini kullanmasıdır. Daha önce de merkez ilçe olarak eğilim yoklaması kararımızı aldık ve Ankara'daki yetkililere bu kararı ilettik. Topladığımız imzaları da genel merkezimize ilettik. Demokrasi adına böyle bir yürüyüş eylemi gerçekleştirmeyi uygun gördük.ö Dedi.

Gölcük İlçesi Değirmendere Mahallesi'nde mola veren Burçin Tangürek ve parti üyeleri Ankara istikametine doğru yürüyüşlerine devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title